Japán kristálygomba

Recept vagy könyvajánló helyett jöjjön most egy rövid ismertető a japán kristálygombáról (amely nem azonos sem a kombucha gombával, sem a kefírgombával).
Ezt a gombát limonádéként fogyasztjuk – elkészítése könnyű, élettani hatásai nagyszerűek. Ajánlott napi adagja 1 liter.
Hatékonyságának lényege, hogy gátolja a belekben a táplálék rothadását, ami a legtöbb emésztési problémát okozza. A táplálék elakad, nem tud kellően felszívódni, és megindul a belekben az erjedés (gáz, alkohol, és minden egyéb oda nem illő anyag képződik). A kristálygomba ezt akadályozza meg, elősegíti a táplálék továbbhaladását. Ha emésztési gondjaink megszűnnek (vagy legalább javul az emésztés…), akkor további egészségügyi problémáinknak is búcsút inthetünk.
Helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, ezzel pedig remek indítása lehet egy átfogó méregtelenítő kúrának.

Több mint 500 különböző mikroorganizmus alkotja (tejsavbaktériumok, élesztőgombák).
Milyen betegségek/problémák estén javasolt?
  • idegbetegségek 
  • rossz közérzet 
  • belső daganato
  • izületi gyulladás 
  • szívinfarktus 
  • epe-, máj-, vesegyulladás 
  • gyomor- és bélbetegségek, emésztési problémák 
  • hasmenés, szorulás 
  • vérkép problémák 
  • magas/alacsony vérnyomás 
  • testsúly problémák 
  • asztma 
  • antibiotikum kúra 
  • menstruációs fájdalmak, görcsök 
  • kiütések, ekcémák (ebben az esetben külsőleg is alkalmazható, a bőrbe kell dörzsölni)



Forrás: http://medi.hupont.hu/8/1-kristalygomba

Megjegyzések