Vigyázz, Kész, Főzz! 71. forduló - Kiírás

Kabóca nagyon kedves volt, hogy rám gondolt, és átadta a vkf! stafétát. Természetesen boldogan leszek háziasszony.

A játékot szerintem már felesleges bemutatni, pár szót azért ejtsünk róla :-) Egy játékról beszélünk, gasztrobloggerek egymás közt. Minden körben van egy házigazda, aki összetartja a fordulót. Kiírja a témát, rendszerezi a beérkezett pályaműveket, majd készít egy összefoglalót a receptekből. A játékosok dolga: a megadott témához készíteni egy receptet, majd azt határidőre beküldeni. Nem kell előre nevezni, amint receptet küldesz, már játszol is. Nyertesek nincsenek, mindenki egy szuper összefoglalóval lesz gazdagabb, amiből lehet mazsolázni, ötletet meríteni :-)
Na nem húzom tovább az idegeket, Timcsianyu már tűkön ül otthon, és reggel óta a kiírást keresi...



Manapság főzőműsorokból, online videókból, blogokról merítünk ihletet a főzéshez. Van, aki táblagépet, okostelefont visz a konyhába, onnan lesi a pontos receptet. Haladni kell a korral, persze, de én most kicsit nosztalgiáznék. 

Mindenkinek van olyan szakácskönyve, ami a szívéhez nőtt, amihez kedves emlék fűzi, amiből élete legjobb vacsoráját főzte, amit számára különösen kedves embertől kapott. Bármelyik lehet a felsoroltakból, mindenkinek van ilyen a polcon. Nem kell réginek lennie, természetesen lehet mostani könyv is! Pár sorban meséld el nekünk, miért fontos neked, és hát mondanom sem kell: főzz/süss belőle valamit!
Határidő: március 29., vasárnap.
A műveket ide várom: kincsesbarlangblog@gmail.com


Figyelem! Mivel kevés nevezés érkezett, és külön kérést is kaptam, hogy essen bele a húsvét, nos...
az új határidő: április 12., vasárnap


Nincs blogod, de játszanál? Küldd el a receptet/recepteket és a fotót/fotókat nekem, én pedig vendégposztban közzéteszem.
Nem kell a határidőig várnod, a mai naptól a határidőig bármikor közzéteheted a művedet. Több recepttel is nevezhetsz.
Az eddigi fordulókról készítettem összefoglalót, itt találod: Vigyázz, Kész, Főzz! fordulók

Megjegyzések

  1. Ó, de jó téma :-) Lehet esetleg több kedvenc is? :-)))

    VálaszTörlés
  2. Még elég sok idő van a határidő lejártáig, de javasolnám, hogy kicsit hosszabítsd meg, hogy még beleessen a húsvét is. :) Én magamból indulok ki, egyetemen vagyok, a szakácskonyvek meg otthon vannak, viszont szeretnék részt venni a játékban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátom mit tehetek :-) Kivárom, hány recept érkezik, de ha ez a kívánságod, és mindenképp játszanál, nincs akadálya.

      Törlés
  3. Köszönjük a hosszabbítást! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése