Lénárt Gitta: Élő édességek könyve

Íme Gitta második könyve. Csupa-csupa édesség. Csupa-csupa szépség… Ha meg szeretnénk barátkozni a nyers ételekkel, de a régi rossz táplálkozási szokásaink miatt nem igazán sikerül, ez a könyv szuper lehetőség. Hiszen az ember bizony gyarló – és édességgel levehető a lábáról ;-)
Nem tudom, ezek a nassolnivalók hány kalóriát tartalmaznak, de őszintén szólva nem is érdekel – hiszen kizárólag természetes és élő alapanyagok felhasználásával készülnek. Így az étel teljes egészében képes hasznosulni. Lehet, hogy egy szuper-fogyókúrás-szénhidrátcsökkentett-csoda-light sütemény kevesebb kalóriát tartalmaz, de ha ennek a fele adalékanyag, az felesleges a szervezet számára. Az élő étel teljes egészében hasznosul, tele van vitaminnal, enzimmel.
Elsőre úgy tűnhet, nem a legolcsóbb megoldás a sütikészítésre, de ne is a megszokott mennyiségekkel számoljunk. Mivel semmiféle segédanyagot nem használunk, a nyers süti tömör. Pár falat is elég lehet belőle. Egy ránézésre kis mennyiségtől is könnyen eltelhetünk. Természetesen fontos a mértéktartás, ebből sem lehet „bezabálni”.
Szerencsés vagyok, nekem dedikált könyvem van otthon. Gitta a könyvbemutatón firkantotta alá. Könnyed beszélgetés a könyvről, gusztusosan tálalt kóstoló, és Gitta lehengerlő stílusa, amivel nem tudok betelni :-)
Szerezzétek be a könyvet, érdemes. A mereven ellenálló ismerősök garantáltan megváltoztatják a véleményüket a reform táplálkozásról ;-)


Kapcsolódó bejegyzés(ek):
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve




Kép forrása: http://www.7books.hu/book.html?a=194053

Megjegyzések